The lost symbol

Förra helgen läste jag boken Den förlorade symbolen av Dan Brown. Har läst alla hans tidigare böcker och hade väl ganska höga förväntningar på denna. Men som mycket annat så uppfyllde den inte riktigt mina förväntningar, helt ok och läsvärd ändå dock. Kanske snäppet för lång med sina dryga 600 sidor.

+ + + + + + + + + +

5/10


winter wonderland

en av dom där stunderna när livet känns helt ok

hey there party bag

199:- på gina. yes/no?

score

jises, killen är inte bara snygg och duktig, han har varit tillsammans

med Jessica Alba också, SCORE?!


X GAMES

Bilder lånade från Freeride.se

Sure thing! TITTA HÄR



easy listening

yepp, nu har jag lagt in en musikspelare till vänster i menyn. inte helt nöjd med hur den ligger/ser ut, men orkar inte krångla med det nu. Har i alla fall lagt in lite sköna låtar och kommer väl att byta spellista lite då och då. Så om ni sitter tex sitter i skolan och inte har tillgång till spotify eller dylikt kan så är det bara och använda bloggen som musikspelare! ENJOY

i spellistan hittar ni bland annat;
  • Pearl Jam
  • Florence Valentin
  • The Kooks
  • Norah Jones
  • Dire Straits
  • U2
  • Johnny Cash
  • Kings of Leon
  • David Gray
  • Mark Knopfler
  • The Police
och många mer.

friday evning rocks

nej, det blir lugn fredag för min del. Är förkyld fortfarande och trötter. Ska i alla fall fira Emma, god mat och mys. Och sen ikväll blir det på spåret och skavlan. (hur gammal sa du att du var nu igen?) men det är bättre det än lets dance och all annan dret (= skit, för er icke värmlänningar) som de andra kanalerna visar. så Sara + fredagkväll = SVT1

Gina Tricot

Klickade hem lite basics förut från gina.
+ att jag fixade presenten till min lillasyster som fyller år imorgon.
Valde present med killen hennes, och uj vad nyfiken lille fröken blev när hon inte fick vara med!
att hon läser bloggen min gör inte saken sämre!

take of your clothes

dagens outfit, fast inte från idag. idag var det mjukis för hela slanten som gällde!

Tunika - H&M
Leggings - Gina Tricot
Skor - Skopunkten

iPad

apple lanserar sin onödigaste produkt någonsin. helt ny och revolutionerande iPad = en stor iPod. Tjena vad kul med något nytt. Nej, hade definitivt förväntat mig mer.


cravings

imorrn blir det vampyr cravings. true blood böckerna dimper förmodligen ner i brevlådan, och det senaste avsnittet av vampire diaries släpps under natten. auch, vad sugen jag är på och se det avsnittet. kommer aldrig få en sund kill-syn efter allt det här porret. men det gör detsamma!


item of the week

fick bli den billiga tröjan från H&M 99:-

copycats

Alltså, kom igen. Vad är grejen, har under helgen fått TRE mail om folk som snott designen på bloggen. Samma bakgrundsfärg + header, likadan kategori till och med inlägg. vad fan, hitta på något eget. Hur trist är man inte om man inte ens kan hitta på egna kategorier, en grej om du är dålig på photoshop och inte kan fixa till en egen bild, men vafan, har man tänkt sig att man ska skriva en egen blogg så kan man väl för sjuttsingen ha inspiration nog att hitta på egna rubriker och texter att skriva om. det är väl ändå ingen som vill läsa någon jäkla copycats blogg, när vi redan har ett original. Med många läsare dessutom. Gör det enkelt för er och bara lägg ner skiten istället.


Jag för min del kanske ska lägga till en ny kategori - sara grinar.
Har vart mycket gnäll på senaste tiden. Fast nu är jag faktiskt sjuk. och sjuk equals grinig sara.

Dagen har ändå varit hyffsad, mycket tack vare pappa som var snäll nog och köpte strepsils och en dumlepåse till mig. Halsen tog bokstavligen talat livet av mig innan. Och sen hämtade han även ut paketet från H&M åt mig. Var hemma från skolan och gjorde väl inte så mycket mer idag än och sova och kolla på ncis. Kommer väl komma tillbaka till verkligheten som en sinnessjuk styckmördare eller något, efter och ha sett en halv säsong på en helg.


död

förkyld.ipren.huvudvärk.sova.SJUK. tack och hej

True blood

Då har man precis klickat hem true blood böckerna!
338:- för åtta stycken

INSANE

och där försvann rätten att välja vad man vill drömma om i några veckor framöver.

och jag hatar att jag tycker han är helt insane.


Thursday lights

All the vampires walkin' through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
All the good girls are home with broken hearts


H&M

H&M's online-rea blev

waiting on the world to change

Idag fick jag ännu mvg att lägga till betygslistan, ett som jag dessutom inte räknade med. Går det lika bra i kemi B, fysik B och matte E så är det hejdå Karlstad. och det skulle vara så jäkla skönt. Är trött på detta nu, vill ha nytt, nya människor, ny omgivning och nya mål. och inte nått jäkla krångel som jag måste dras med nu. Det ska handla om mig för en gångs skull och det är jag bannemig värd.
Men blir så jäkla trött på folk ibland. Folk och fördomar. Visst, idag kan jag erkänna att jag fick ett betyg som jag kanske inte till fullo förtjänade. Men man måste väl ha lite tur på sin sida ibland också. Inte fan förtjänar jag snea blickar för att jag fick betyget de ville ha. Gör dig förtjänt av det du vill ha, och det blir ditt. Alla gånger, grina på folk är bara lamt. sådär, dagens gnäll - check!



bra dag

nyduschad och sleten efter gym, spinningpass och en längdskidtur med mamma. Inge dåligt trött är jag nu. Kommer väl inte kunna gå imorgon men det är det värt. Älskar känslan du har efter du har tränat, det låter säkert mysko, men det känns som om du får in så mycket mer luft i lungorna och att det går mycket lättare att andas.

På söndag ska jag nog lura med mig någon ut till golfbanan, fina spår där. Och hur bra träning är det inte med längdskidåkning, trött i heela kroppen efteråt.


times changing

Sommar



Höst

 

Vinter



Vår


sögen

 

 

 

 

 

sure thing


whatever drugs youre on, i want it!

 

 


over knee

funkar va?

NCIS

Vi kör från en serie till en annan. Äckligt beroende förövrigt, det här med serier. I alla fall för mig.

skönaste karaktären i denna serie i alla fall. plättlätt


Jävlar tôcken stôll. En spark i taskbôtt'n skull'an ha, å ett rôstut järnspett rätt ôppi tvåa.

Haha, för er som undrar hur vi pratar här borta i de värmländska skogarna, har ni ett litet smakprov. Klicka på länkarna så kan ni höra hur det låter..
Haha, okej, riktigt så här illa låter vi nog inte. Med kul är det!

Vampire diaries


Blir tokig. Nya avsnitt av vampire diaries NU!
vill ha meeeeer

Item of the week

Item of the week blir denna vecka min nya skjorta från Gina Tricot för 199:-
Mjuk, snygg passform och fin färg!

Belöning

Tjio. Denna veckan har varit bra, trots både McDonalds och fika. - 0.9 kg blev det denna vecka. Men jag räknar det som - 0.5 då det kan vara vätska eller dylikt jag har förlorat om nästa veckas resultat inte är lika bra. Så sammanlagt, 2 veckor = - 1 kg (1.7) precis enligt vad jag hade tänkt mig. (0.5 / vecka)

Så nu blir det en belöning, funderar på att klicka hem något fint till mig. Kanske ett smycke eller något sånt, ska kika lite!

Påminner igen, med tanke på inlägget under att jag ska egentligen är på jakt efter nyttigare

liv där jag tränar och äter bättre. Och det resulterar i början till att jag går ner de "extrakilon"  jag har..

Ingen hetsbantning eller sånt här alltså!


Sjuka ideal

Heidi Montag känner väl de flesta till, den söta tjejen som vi såg i de första säsongerna av The Hills. Vad vad sjutton har hänt med henne?
Hon berättar själv att hon har blivit beroende av plastikoperaioner och att behålla sitt utseende, men vart går egentligen gränsen. Tjejen var ju snygg innan de första operationerna till och med. Visst blir hon kanske snyggare efter men till vilken kostnad. Hur stämplad blir hon inte till slut. Och detta lär väl knappast vara de sista operationerna som hon kommer genomgå. Här har ni en intervju med Heidi om varför hon väljer att göra som hon gör. Dock dålig intervju enligt mig, allt var vääldigt förberett.

Heidi efter ögonbryns lyft, kindbens implantat, näsan igen, dragit bak öronen och fettsugit lår, mage och höfter. Kan ju tillägga att detta är inte första operationen hon genomgår heller...

spank you very much

yepp, besöksrekord idag. Igen! så godnattpussar till alla sköna människor därute som tittar in till coyotee titt som tätt.

 

Vi drar till med en alba till den va? auuuuch


Basics

Får väl slänga ut lite bilder på shoopingresultatet också. Orkar inte ta kort och lägga, så ni får nöja er med dessa!
Märkte nu att vissa av grejerna jag köpt inte ens finns med på hemsidorna så jag får väl lägga ut ett axplock i stället.

Har säkert glömt något, men då får de va!

idag, igår, imorgon - you name it

Har haft fullt upp nu ett tag. Ella tja, det beror väl på hur man ser på det. Lite beroende har jag väl blivit kan vi säga, av the sims 3!
Men kan väl berätta vad jag mer har haft för mig igår/idag.
Igår - skola, sedan ut på stan med Emma och shoppa. Sedan mötte vi upp Malin för fika på Coffeehouse. Mysigt, pratade lite om eventuell studentresa till Grekland, låter kul. Resten av Karlstad ska ju till Alanya och dit vill inte jag. Inte värt och lägga pengar för och resa till nytt ställe för att sedan träffa samma folk..

Idag - Slutade tidigt, hem och slöa ett tag. Sedan ut till Bergvik med mamma och fixade med lite grejer som jag skulle ha fixat. Shoppade lite, och sedan storhandlade vi på maxxxxxi. Rätt mysigt och storhandla faktiskt, + att man kan snika ner lite sånt som man själv vill ha i vagnen. Brukar alltid slinka med en hårfärg, lite mousse och sånt där tråkigt som bara suger pengar.. Sedan fixade vi mysig fredagsmiddag och nu sitter jag här och tar det lungt. Ingen utgång för min del idag.


Freeride

Långt intro så hoppa fram en bit. SKÖNT!


The stepfather

Blev the stepfather igår på mig lediga dag! Inte lika bra som jag förväntade mig, men jag antar att det brukar vara så. Att det blir lite överskattat.

+ + + + + + + + + +

6/10

 

 


Lugnt idag

Matteprovet avklarat och äntligen en ledig eftermiddag fri från plugg. Passade på förut att låna en ritbräda från skolan nyss så sen ska jag hem och leka! Ibland kan det nästan vara värt att plugga skiten ur sig i ett par dagar, känslan är svårslagen när man är klar med allt och kan ta det lungt!

Lindex


Pearl jam - last kiss

huuh, världens kanske sexigaste röst


The ugly truth

Såg filmen the ugly truth härom veckan och tänkte att jag skulle rekomendera den. Rolig, snygg kille och rätt bra story!

 

+ + + + + + + + +
7/10



oboy

Sitter i skolan och hade precis min första redovisning. One done, three to go.

Senare ska jag hinna med;

Matteredovisning, idag eller imorgon
Biologiprov
Biologiredovisning

Sen blir det hem och plugga matte, underbara måndag..!

Hur du lägger upp en header

Eftersom jag vet att några av er undrar hur man fixar med designen tänkte jag ha en liten mini designskola. Jag kan även passa på att rekomendera bloggen designadinblogg.se, där hittar du massvis med bra tips och råd.


Såhär gör du i alla fall för att lägga in en egen header:

Börja med att lägga in en ny bild, sedan klickar du på miniatyrbilden.



Bilden kommer då upp i full storlek och du ska nu kopiera texten som står i fältet.


Sedan ska du gå in under fliken design till redigera din stilmall och där ska du leta upp ;

div#header

och i den ska du klistra in texten;

background: url (http://     )
no-repeat center center;



Därefter ska du klistra in bildtexten som du kopierade tidigare.

background: url (http://  HÄR SKA BILDTEXTEN IN )
no-repeat center center;


sen är det bara att spara! Gjorde så tydligt jag kunde så jag hoppas att ni förstår, annars är det bara att fråga!

Ett steg närmare

Bestämde mig ju förra veckan för att leva mer hälsosamt ett tag här efter allt julfirande och så. Och imorse när jag ställde mig på vågen var jag ett halvkilo lättare, vilket var precis vad jag hade i mål. Att försöka gå ner ett halvkilo i veckan ett tag framöver. Ingen bantningshets, träningsidioti eller så, bara leva lite nyttigare.

Får hitta på något sorts belöningssystem om jag har lyckats vid veckans slut. Bio och Avatar skulle inte sitta helt fel idag. Men det har jag inte tid med, ska nog kila ner och fixa en god smoothie i stället!


Vintervy

Så ser det ut där jag sitter nu.


Förvaring

Har haft världens oordningpå alla mina skor så nu tog jag tag i saken och köpte ett gäng lådor på IKEA (45:- för två stycken)
Skorna ovan har klack runt 10-13cm och de passar precis. När dom inte är så höga kan jag stapla flera ovanpå varandra. Ist för att alla skor ska ligga och skava på varandra.

+ att de var rött söta också!

Veckans klantigaste

Det känns som att inlägg i den här stilen kommer det att bli några i framtiden. hehe
Jo, rätt kul var det väl egentligen. Igår skulle jag på toa. Och som med allt annat trivialt som man gör flera gånger om dagen så lägger man inte ner allt för mycket hjärnkapacitet på vad man egentligen gör. Jag öppnade dörren, trodde jag i alla fall, den fastnade nämligen på mattan som så fint korvade ihop sig under dörren och jag kollade väl bort och antog så fint så att dörren visst var öppen, för det brukar ju den. Och gick "in". Rätt in i dörrkanten med en riktig smäll. Måste sett rätt kul ut, men ont gjorde det. Och som minne av det fick jag mig en fin bula på ena ögonbrynet och ett rött märke som numera pryder min vänstra kind. Bra jobbat Sara!


Mät din runda

Kan ju passa på att tipsa om en annan rolig grej som I FORM har. De har nämligen ett program där du kan räkna ut hur lång din tillexempel löpningsrunda är. Eller varför inte ta reda på hur lång den dagliga hundpromenaden är. Du kan även räkna ut hur många kalorier du förbränner. Visst , det är väl rätt relativt men lite roligt ändå!


Skön förbränning

Är inne och kikar lite på I FORM's hemsida och hittade en "förbränningsräknare". Dvs du skriver in din vikt och hur du motionerar och den räknar ut hur lång tid det tar för dig att förbränna olika onyttigheter.

Visste ni att man för att förbränna en mars (262 kalorier) måste:

  • powerwalka i 33 min
  • ha sex i 44 min, hehe
  • göra yoga i 66 min
  • springa i 26 min
Kände faktiskt efter att jag slutade att äta godis på vardagar att sötsuget försvinner rätt fort. + att man faktiskt blir piggare. Visst, kanske beror på att jag precis kommer från ett jullov fyllt med fet mat och choklad man i alla fall. Det känns bättre.

yoga eller ...sex!

Ciabatta

Tänkte att såhär på helgen kunde jag tipsa om en god och enkel kvällsmacka. Är en sucker för mat som är Italien influerad och denna macka är en av mina favoriter.

Bara och blanda ihop, jag brukar lägga den i smörgåsgrillen ett tag så osten smälter litegrand och ciabattan blir krispig. mums

  • Ciabattabröd
  • Rucculasallad
  • Parmaskinka
  • Mozzarellaost
  • Soltorkade tomater
  • Basilika


Coyote ugly

Såg precis coyote ugly, helt okej film. Söt tjej, söt kille och lite rolig story.

+ + + + + + + + + +
5/10


a drop in the ocean



jessica Szohr

 

 


H&M Fashion Studio



På H&M's hemsida kan du styla din egen modell. Du väljer själv alla kläder accessoarer, skor osv. Riktigt kul, lätt att fastna en bra stund bara..

Babyolja

För alla er som precis som mig är torr som fnöske på vintern, kan jag tipsa om babyolja. Du slipper allt klet som bli när du använder hudlotion. Du kan hälla några droppar i badkaret när du ska bada, använda det som dushlotion eller som vanlig hudkräm.
Numera ett bra "fest" trick då jag tror att du ser brunare ut efter att du har smörjt in dig med oljan. Smörjer mig alltid med babyolja innan idrotten, annars ser mina ben ut som mjällande torra saker. Aja, nu i torsdags fick jag i alla fall mycket kommenrarer om att de såg bruna ut.


Denna är min favorit, kommer från Oriflame
och luktar milt.

Gratisbio

Känner du också att det svider i plånboken när du och dina vänner ska gå och se på bio eller shoppa?
Du kan enkelt slippa att betala för många av dessa saker. Var inte dum, utnyttja de sidor som finns där du enkelt kan tjäna ihop pengar till exempel
biocheckar, presentkort och så vidare. Enligt mina erfarenheter kär gratisbio helt klart den bästa av dessa sajter idag.
De krånglar inte till saker, hemsidan är lika enkel som det är att tjäna poäng.
Gör som mig och bli medlem idag!



Student

La till en nedräknare i menyn till vänster för en stund sedan. Tänkte att det kunde vara kul och räkna ner till studenten och jag blev själv lite chockad över hur snabbt gymnasiet har gått. Detta kunde lika gärna varit vårterminen i ettan, men icke. 151 dagar är det kvar! Med lov och praktik kommer ju det gå på en svinblink. Haha nu blev jag nästan lite stressad, studentmössan och det är beställd. Men balklänning måste jag nog ut och kika på snart. Var med när Emma köpte en igår, skitsnygg var den. Men dyr. Killarna har väl lite tur som slipper punga ut runt 3000:- på en klänning de säkerligen bara kommer att använda en gång. Ska inte gnälla, du tar ju bara studenten en gång! Men får nog sätta igång och kika lite efter klänningar. Svart tror jag, eller en mörkröd. Lite tråkigt, men är väl som alla andra antar jag. Vill inte sticka ut, men vill ändå se snygg ut. Aja, en balpartner fick jag igår så det är lugnt i alla fall!


Integraler

Måste börja plugga nu. Har dragit mig för det hela morgonen. Matte, biologi och svenska.



Fint väder är det idag också. Funderar på att ta ut längdskidorna på en tur när jag tröttnat på att plugga.

Fredagsmys?


In ear

Följde med Johan på en liten shoppingtur idag. Han skulle och köpa en iPod Touch till sin syster. De har tydligen sålt slut flera gånger nu, och vi hade tur för han fick tag i sista exet som de hade. Jag passade på att köpa nya hörlurar, mina gamla som jag fick med iPhonen är helt utslitna.

Ett par Skullcandy för 299:- fick följa med mig hem.

 


Drag me to hell

Skräckfilmer brukar sällan vara bra, enligt min åsikt i alla fall. Men detta var ett riktigt bottenskrap. Hade väl några hyffsade stunder. Inga "skvätt" moment eller direkt läskiga delar över huvud taget. Kändes mer flummig och konstig. Men ska också tillägga att IMDB har gett den 7.2 i betyg. Så se trailern och döm själva.

+ + + + + + + + + +
2/10


Wednesday

Jeans - Vero Moda

T-shirt - Lindex

Kavaj - Sisters


The Proposal

Här kommer en kärlekskomedi, rätt lättsmält film. Perfekt för en söndagseftermiddag när du inte orkar knäppa se7en, eller the green mile.

+ + + + + + + + + +
6/10


Flickan som lekte med elden

Kärade ner mig i millenium trilogin när de böckerna gavs ut och väntade spänt på att de skulle filmatiseras. Första filmen var det riktig klass på (för att vara en svensk film). Förväntningarna på denna andra film var väl därför relativt höga. Tycker dock inte att filmen nådde upp till mina mål, men en sevärd bra film är det ändå.

så drar vi till med ett danskt omslag såhär på fredagskvällen..!
+ + + + + + + + + +
6/10



The Pogues - Hell's Ditch

Okej, här kommer ett bra band som jag började lyssna på rätt nyligen. Därav en "recension" på ett album från 2006. Tror i och för sig att jag är kanske ensam om att gilla sån här musik, i alla fall i min åldersklass. Det uppskattas inte när jag spelar detta hemma från lillasyrran i alla fall.

+ + + + + + + + + +
8/10


 


Norah Jones

Tänkte att när jag ändå är hemma och tar det lungt kan jag köra en film/musik recensionskväll, eller nått sånt.

Nu lyssnar jag i alla fall på Norah Jones, det nyaste albumet The Fall. Kanske inte i klass med vissa av hennes andra album, men helt ok. Typiskt morgonmusik för min del.

+ + + + + + + + + +
6/10


(500) days of summer

Helt klart en film i min smak. Lite annorlunda upplägg då filmer utspelar sig "hoppande" under 500 dagar. Ett stort + är även att huvudrollsinnehavaren Joseph Gordon-Lewitt är något fruktansvärt söt. Speciellt i en scen, när de sitter på hans favoritbänk och han ritar på hennes arm. Dör nog litegrand för honom där. 

+ + + + + + + + + +
8/10



Forever 21

Handlar det mesta över internet nuförtiden, och var inne och kollade på forever 21's sida förut. En amerikansk sida, skulle nog tippa på att den är ungefär som svenska H&M, priserna är riktigt billiga och de har mängder med snygga kläder.

Hittade bland annat detta ovan. Blev lite nyfiken på vad frakt och tull kunde tänkas kosta eftersom det är ett amerikanskt företag. Och vad jag besviken jag blev! Kostnaderna var skyhöga!
http://johannaandersen.devote.se/blogs/182502/forever21--frakt-och-tull-.htm hade satt ihop en bra bild över kostnader och dylikt.
Och du får nog räkna med att punga ut cirkus lika mycket i frakt + tull, som själva köpesumman. Inte värt tycker jag, men synd det för fina kläder har dom.


Carmex

Såhär på vintern blir mina läppar alltid himla torra, har gått och blivit beroende av läppsyl och har ett vi varje jacka. Men har en favorit som jag starkt kan rekomendera, Carmex heter den. 



Orginaltubel är den jag brukar använda, köpte burken idag och den var väl lite billigare. Vet egentligen inte hur det är ur hygieniskt synvinkel med en burk. Den sista är med körsbärssmak, den har jag inte testat men hur gött låter det inte?

Fredag!

Skönt med fredag efter en sån lång skolvecka! Känner mig faktiskt lite sleten jag, får väl försöka vila upp mig ordentligt i helgen.
Ikväll blir det i alla fall lite kex, ost och massa frukt! Var och handlade förut, och köpte hem en massa go frukt, annanas, melon, kiwi, bananer, apelsiner och äpplen såklart. Göttans de.

Fixade lite med bloggdesignen idag också. La in en rullande adress grej också, kanske blir störande men jag tyckte att det var lite fränt.



Design

Sådär, nu är väl designen hyffsad i alla fall. Ska fixa en annan header men det får vänta. Ordnade så nu har jag kategorier och subkategorier också, fattas bara att de ska fyllas!
Nej, nu ska jag in i duschen och sen blir det natta!

Det var väl en söt växt jag köpte idag!


Carla Bruni

Carla Bruni lyssnar jag på nu. Har helt kärat ner mig i soundtracket till (500) days of summer. Skön musik att plugga till iaf!


Shop' until you drop'

Följde med pappa till IKEA efter skolan, med mig hem kom en korv i magen, en växt och en kudde.
Passade även på att svänga förbi Skopunkten och kika på deras rea. Därifrån kom jag 450 kronor fattigare och två nya stövlar rikare!




De första i en snygg "biker" modell som passar bra till ett par tajta jeans
och en snygg pösig skjorta.

Och de andra  som jag har kikat på länge men aldrig köpt eftersom jag redan har två liknande stövlar. Men nu fick jag dem för 150:-

070110

Dagen började dåligt, kunde inte sova inatt av någon outgrundlig anledning. Somnade någon gång efter klockan tre. Så jag tog en sovmorgon. Sedan käkade jag min nyttiga frukost bestående av en knäckemacka och lättfil med special K och banan. Därefter vad det bara att masa sig ut i kylan och invänta bussen och första dagen i skolan. Som för övrigt var rätt ok. Ett plus var att vi hade konditionsträning med pulsklocka på idrotten, passade på att ta i riktigt ordentligt, så träning har jag minsan fått idag.

Nu sitter jag och pluggar integraler som bara hundan, har matteprov på tisdag. Helt sjukt nu faktiskt, vad jag har mycket i skolan.

Imorgon/fredag: Mattebeting, samhälls/internationella relationer inlämning.
Måndag:  Biologi prov + redovisning.  Svenska redovisning
Tisdag: Matteprov i fyra (!) timmar, redovisning slutuppgifter i matte D - muntligt.  Kemi B läxförhör.


Sedan har vi säkert massa mer i slutet av veckan men jag har inte ens orkat kolla upp mer. Vet ju vad min helg kommer bestå av..




060110

Har varit duktig idag. Nyttig frulle, sedan långpromenad med pappa och hunden. Och jag skämtar inte när jag säger att det är kallt ute, såg förmodligen ut som en snögubbe med en näsa som stack ut bland ett virvarr av halsdukar och mössor.
Har förresten bestämt mig för att köra lite på GI- metoden, eller i alla fall dra ner på kolhydrater. Vi får se om det funkar.
Eftersom skolan börjar imorgon tänkte jag unna mig att bli lite småfräsh, så jag slog två flugor i en smäll och powerwalkade dom tre kilometrarna som det är till solen, och sedan tillbaka hem igen. Sen blev det färgning av utväxten också, välbehövligt.

Nu sitter jag här och letar efter en bra film som kunde få avsluta mitt toppenlov. The stepfather verkar va en helt ok film, men än så länge så har jag bara hittat den som cam.

030110




Grindemyrs kropp skulle jag inte tacka nej till!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0